TenPrzegryw Cześć. Zastanawiam się między tymi dwoma telefonami ponieważ mam budżet około 1400-1500 złotych. Zależy mi na aparacie, długim czasie pracy na baterii, czytelnego ekranu w słońcu oraz jacku. Aktualnie używam redmi note 8 pro i chciałbym odczuć jakiś regres najlepiej względem aparatu
Kapiszon66 Jeśli chodzi o aparat to polecam Mi Note 10. Jeśli chodzi o resztę, POCO F2 pro jest zauważalnie lepszy. Mi Note 10 ma lepszy moduł foto, ma OIS czego nie ma POCO. Za to POCO ma Snapdragona 865 i szybszą pamięć RAM. Pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze... Benchmarki czy jakość zdjęć...
TenPrzegryw Dzięki za odpowiedź. Zależy mi na lepszym aparacie szczególnie w gorszych warunkach oświetleniowych ponieważ teraźniejszy redmi note sobie nie radzi i zdjęcia wychodzą słabiutkie
spec-naz1 Takimi wrażliwymi informacjami jak adres mailowy, to proszę wymieniać się w wiadomościach prywatnych. Poza tym, są różne bezpłatne serwisy hostingowe, gdzie można takie zdjęcia umieścić i potem tutaj dodac po prostu link.