Janek1980 Witam Mam pytanie czy istnieje jakaś możliwość żeby wylogować sie z aplikacji na innym tel . Problem mój polega na tym że udostępniłem dziewczynie hasło i login do aplikacji zakupowej . Zmieniłem hasło zmieniłem maila nawet była aktualizacja aplikacji i dalej z niej korzysta . Czy ma ktos jakiś pomysł ?
Janek1980 GOODIE do robienia zakupów . Pomimo zmiany hasła oraz maila dalej właśnie działa , również aplikacja miała aktualizacje która też powinna wylogować użytkownika i prosić go o ponowne zalogowanie .
dzidexx Janek1980 Pomimo zmiany hasła Próbowałeś zmienić login i hasło na stronie www? Nie zapisuj nowych na koncie Google.
Brayyan 2 godziny temu, Janek1980 napisał: żeby wylogować sie z aplikacji na innym tel raczej, byś musiał się dostać do tego telefonu, żeby na nim dokonać zmiany
Janek1980 Tak próbowałem zmieniać na stronie www zmieniłem login i hasło nawet nr tel żeby nie można było odzyskac ale zapamiętałem w przeglądarce . Nie mam możliwości się dostać do tego tel . Ale po jakimś czasie powinna aplikacja sama wymusić nowe logowanie ?
dzidexx Janek1980 zapamiętałem w przeglądarce Zmień najpierw hasło do konta Google a później w przeglądarce hasło do Goodie.