Wackola Cześć, jakimś przypadkiem usunąłem skrót do aplikacji aparat w p30 pro. Zainstalowałem dedykowaną płatną aplikację do p30 ale system ja "dyskwalifikuje" (nie można wysyłać zdjęć w aplikacjach np. Messenger). Jak przywrócić spowrotem skrót w pasku głównym do aparatu oryginalnego?
Seiko Wackola Cześć, jakimś przypadkiem usunąłem skrót do aplikacji aparat w p30 pro. Zainstalowałem dedykowaną płatną aplikację do p30 ale system ja "dyskwalifikuje" (nie można wysyłać zdjęć w aplikacjach np. Messenger). Jak przywrócić spowrotem skrót w pasku głównym do aparatu oryginalnego? Po pierwsze aplikacji systemowej nie usuniesz co najwyżej możesz ukryć. Wejdź w aplikacje aparat i włącz ją.
Wackola Pierwsze co zrobiłem to wejście do aplikacji i włączenie aparatu. Aparat jest przez cały czas włączony
adamdvd Tylko ikonka (skrót) została usunięta? ?? Wejdź w drawer aplikacji (przeciągnięcie od dołu ekranu na głównym pulpicie), przytrzymaj palec na ikonce aparatu i ją przeciągnij tam, gdzie potrzebujesz.