muszyna2 No właśnie macie jakieś pomysły co by tu kupić po mate? Kusi mnie poco f2 pro ostatnio można było go dorwać w okolicach 1500 zł. Ciekawy jestem czy jakoś foto będzie podobna czy raczej będzie gorzej. Kusi mnie też Samsung m51 ze względu na baterie i duży ekran. Oczywiście tu foto pewnie będzie gorsze ale czy to była by znaczna różnica tego w sumie nie wiadomo. Duży ekran bateria i jakoś foto to takie moje wyznaczniki. Nie chciał bym przekraczać 2 tyś zł. No chyba że p30 pro spadnie za niedługo poniżej tej kwoty. To był by murowany następca. A wy jakie macie typy?
maciej66666 dla mnie wymóg bezwzględny : - duży ekran płaski koło 7 cali - 2 głośniki stereo - przyzwoity aparat - wydajnośc bateria Obecnie mam Mate 20X 4G. Cięzko mi wskazać następcę ewentualnego. Bo nie ma zbyt wiele telefonów co by spełniły te kryteria. Nowe Huawei, wiadomo bez usług google...
Tofik1993 dla mnie wymóg bezwzględny : - duży ekran płaski koło 7 cali - 2 głośniki stereo - przyzwoity aparat - wydajnośc bateria Obecnie mam Mate 20X 4G. Cięzko mi wskazać następcę ewentualnego. Bo nie ma zbyt wiele telefonów co by spełniły te kryteria. Nowe Huawei, wiadomo bez usług google... Poza aparatem Asus rog phone 3 powinien zaspokoić twoje wymagania, jest na alli z wysyłka z pl magazynu za bardzo dobre $$ 🙂 Wysłane z Oneplus 8 [emoji6]
maciej66666 @Tofik1993 niestety ekran jest już mniejszy . Zaś jeśli idzie o głośniki i aparat to wg ocen na dxomark - poziom ten sam dla audio a aparat lepszy w mate 20X Jakby sie pojawił następca 20X w postaci 40X - to rozważam nawet rezygnację z usług google . Za tydzień premiera serii 40. Od biedy ma być harmony OS. W sumie najwiecej to z map google korzystam.. Gmaila to zapewne będzie można podpiąć pod jakiegoś klienta. A w Huawei app jest już większośc a może i wszystkie apki z jakich korzystam.