Przemulek1910 Witam, wszystkich. Wczoraj trafił do mnie mój ticwatch pro3 i lipa. Od samego początku nie działa pomiar pulsu, później jeszcze wszystko zresetowałem, nawet kilka razy, wróciłem do ustawień fabrycznych itd. Nic nie pomogło... Walka do 2ej w nocy nie przyniosła rezultatu. Po aktualizacji systemu i innych aplilacji nic sie nie zmieniło.Mam do was prośbę, możecie nagrać filmik i tu wrzucić z jaką intensywnością świecą diody do pomiaru pulsu podczas jego mierzenia? Byłbym bardzo wdzięczny za filmiki od roznych użytkowników. Dziękuję
kedar1333 Witam, wszystkich. Wczoraj trafił do mnie mój ticwatch pro3 i lipa. Od samego początku nie działa pomiar pulsu, później jeszcze wszystko zresetowałem, nawet kilka razy, wróciłem do ustawień fabrycznych itd. Nic nie pomogło... Walka do 2ej w nocy nie przyniosła rezultatu. Po aktualizacji systemu i innych aplilacji nic sie nie zmieniło. Mam do was prośbę, możecie nagrać filmik i tu wrzucić z jaką intensywnością świecą diody do pomiaru pulsu podczas jego mierzenia? Byłbym bardzo wdzięczny za filmiki od roznych użytkowników. Dziękuję A włączyłeś wszystkie pozwolenia w aplikacji Mobvoi Privacy - Data request settings? Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka
Przemulek1910 Tak, wszystko włączone, te diodki od tylu sie delikatnie nawet zapalają ale ciekaw jestem czy one za slabo sie nie świecą przypadkiem. dodana zawartość U mnie to mniej więcej tak wygląda w trakcie mierzenia pulsu, u was podobnie? Czy może te diody powinny mocniej świecić? Możecie wrzucić jakiś zdjecia ewentualnie filmik? Dzięki
markimarki Ciężko jest coś zrobić bo w momencie odstawienia od ręki z mocnych światełek robią się takie jak u Ciebie. Włącz jakiś trening z założonym zegarkiem i podegnij lekko. powinno dać po oczach.
aminatrix Witajcie. Znalazłem ten wątek ponieważ ja też mam problem z moim zegarkiem. A mianowicie Ticwatch pro 3 lte. Wszystko działa ok poza pulsoksymetrem. Nie ważne jaką mam saturację zegarek mierzy pomiędzy 95 a 97%. Czy jest jakieś sposób na kalibrację lub przywrócenie poprawnych odczytów. Nie ma się czym chwalić ale dzięki zegarkowi wylądowałem w szpitalu na OIOM. Proszę o pomoc i jakieś wskazówki. Pozdrawiam aminatrix.