GRIZZLY1
To jeszcze mam ostatnie formalne pytanie - robiąc te kopie na A8.1 i później wgrywając A10 na czysto wszystko co chcę powinienem bez problemu przywrócić po przez SmartSwitcha?
Tak bez problemu. Tylko ja dam Ci radę, nie przywracaj ustawień systemu. Przeskok masz o dwa numerki i kilka ustawień z A8 Oreopoznikało (Samsung coś tam wyrzucił/wyciął) i jeśli sobie to przywrócisz do A10 to może coś kolidować, nie działać prawidłowo, mogą wystąpić jakieś tamproblemy i ratuje już tylko HR i potem znów od nowa ustawianie. System to ja zawszeustawiam sobie od nowa.
Przywracam tylko to co ważne (kontakty na Google - tu nie muszę się martwić, przywracam zdjęcia, filmy,dane - jeśli chodzi o dane to ładuję sobie do chmury, Drops, DyskGoogle,przez SS to tylko Wiadomości, komunikatory - ustawiam backup do chmury, robię screeny jak nie chcę tworzyć backupu - mam jeszcze kartę pamięci)Generalnie to trzeba się na to przygotować trochę wcześniej, wiadomix 🙂
Jeśli chodzi o aplikacje i ustawienia aplikacji to te z możliwością logowania i o nic nie trzeba się martwić. Po resecie Logujesz się i wszystko jest na swoim miejscu. Jeśli chodzi o gry, ustawienia, zapisane rekordy/Level/wyniki- to logujemy się przez Google lub Facebook - po resecie logujemy się ponownie do Google czy FB i wszystko jest na swoim miejscu, to samo jest z aplikacjami.Ale system to ja bym ustawiał od nowa 🙂
Mi to zajmuje z godzinkę, no może dwie ale mam pewność że system nie będzie mulić lub co gorsza nie wystąpią jakieś bugi/błędy 😉