KrZySiEk8964 Witam, posiadam S20 Ultra 5G i chciałbym się zapytać, czy ktoś z Was spotkał się z podobną aplikacją/widget-em jak ten z Huawei. Interesuje mnie taki aktywny licznik danych jak na zdjęciu.
glatzhead Chociaż mam Honora (Huawei), to używam tej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter . Też pokazuje prędkość neta, jest też w wersji Lite, tylko dodać do wykluczeń przy oszczędzaniu baterii, żeby jej system nie "ubijał" w tle. Polecam. Tapnięte [emoji2769] Tapatalkiem z mojego Honora [emoji390].
montezuma @KrZySiEk8964 grzebałeś w ustawieniach ? Ja mam cośtakiego fabrycznie, w OnPlus 5t : Wyświetlacz > Pasek Stanu > Wyświetlaj prędkość sieci... to wszystko w Androidzie 10!...może u Ciebie też tak jest tylko inna jest ścieżka dostępu ?
KrZySiEk8964 Nie... Niestety Samsung nie chcę być jak Huawei, Honor i One Plus, chyba przez to, tego u nich nie ma. A dziwię się. Niby tacy do przodu są zawszę. No ale co od nich wymagać, po tylu latach dają dopiero podwójne tapnięcie w android 11. Gdzie LG już kupę lat do tyłu to miał 🙂 Dzięki wszystkim za rady.