Arkadiush Chcesz się dowiedzieć czegoś o serwisie zanim odeślesz swój telefon do naprawy? Chcesz wiedzieć czy Twój przypadek zostanie uwzględniony w serwisie ? Pisz śmiało tutaj !
czarnyx360 Witam mam pytanie telefon z niemieckiej dystrybucji a co z gwarancją w polsce . Bo mam możliwość kupić za 6 tyś nówke nie otwarta .
balwanekbuli @czarnyx360 Było o tym wiele razy. Masz tak zwaną gwarancję uznaniową. Mogą Ci naprawić ale nie muszą. Na pewni nie będziesz mieć możliwości wymiany na nowy po zgłoszenie 3 razy tej samy usterki.
czarnyx360 Ok dzięki za info bo ja dostałem odpowiedź że telefon z niemieckiej dystrybucji a gwarancja 24 miesiące producenta , i normalnie w polsce uznawają gwarancję dodana zawartość Tylko jeszcze dodam bo nie napisałem tego że ten telefon z niemieckiej dystrybucji a sprzedaje go sklep w polsce .
Koneser11 Chciałbym bardzo pochwalić Serwis Premium Plaza Katowice. Po blisko pół roku użytkowania Folda 2 oddałem im go do naprawy. Telefon nie otwierał się całkowicie na płasko. Serwis odstąpił od naprawy i zawnioskowali o wymianę urządzenia na nowe. Dzięki ich działaniom dostałem nowego Folda 3. Profesjonaliści w każdym calu.