Witam serdecznie. W związku z przeprowadzką do innego miasta szukam jakiegoś budżetowego telewizora do ~1500 złotych. Chodzi głównie o to, że tak naprawdę nie kupowałem nigdy telewizora ze Smart TV, czy czymś w tym stylu. Ostatni telewizor, przy którego zakupie uczestniczyłem, to Samsung kupiony kilka dobrych lat temu, 37 cali. Nie za bardzo wiem, czy lepiej kupić telewizor z Android TV, czy może jakiegoś boxa i z czym w ogóle się to je. Szukałem na internecie rankingów, polecanych modeli, ale zawsze wolę się spytać ogarniętej opinii publicznej, jeżeli chodzi o rzeczy, na których za bardzo się nie znam. Wymogi, jakie mam to WiFi, Smart TV/ewentualnie możliwość czegoś innego, co da Netflixa/YT i inne tego typu VODy, wielkość 40-43 cale no i wiadomo - w miarę ładny obraz, dźwięk taki, żeby dało się słuchać no i fajnie by było znaleźć coś z 4K. Wiadomo, że jeżeli jakiś wyjątkowo wyróżniający się model będzie kosztował 1600 to jestem w stanie tę stówkę dołożyć. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie odnośnie telewizorów, jak i porad dotyczących SmartTV/Boxów.