bogusokiej Nie obiera połączeń ani nie można zadzwonić(tylko poł.alarmowe) Po restarcie nie widzi karty sim.
bogusokiej Przepraszam .Wszystko jest ok oprócz odbierania idzwonienia do kogoś .Przychodzi komunikat że adresat ma wyłączony telefon .Sugerowano mi że uszkodzeniu uległa płyta główna. Kupiony w Polsce od operatora. [usunięty] Pochodzenie telefonu? Co znaczy nie widzi karty? Pojawia się komunikat włóż kartę SIM?
bogusokiej bogusokiej Brak karty sim Brak karty sim dodana zawartość karta jest włożona prawidłowo do gniazda.Widget blockquote
[usunięty] @bogusokiej nie bardzo rozumiem. Znaczy się możesz wysłać i odebrać SMSa, internet działa, ale nie możesz dzwonić? Na żadne numery nie możesz się dodzwonić? Co słyszą inni jak dzwonią do ciebie?
bogusokiej Witam.na żadne numery nie mogę siędodzwonić , dostająkomunikat że adresat ma wyłączony telefon a ja mimo długiego oczekiwania nie dostaję takiego komunikatu (cały czas wybiera numer).Poza tym jest oki.
bogusokiej Próbowałem kart różnychoperatorów i ciągle to samo to znaczy przekreślony zasięg i tylko połączenia alarmowe.