Witam, rzadko o coś proszę, ale bardzo mi zależy i chcę też dobrze dla nas wszystkich. Proszę zatem moderatora o wyrozumiałość 🙂
22.10 na Samsung Members napisałem prośbę o dodatnie pomiaru prędkości sieci dla naszych Samsungów. Na pewno większość z Was kojarzy tą funkcję z Huawei, Honor i innych producentów. Beta moderator odpisał mi że jest to możliwe tylko musi być więcej lajków by Samsung stwierdził że jest to potrzebne. Na razie jest tylko 10, ale wierzę że z naszym forum może być ich więcej. Dlatego jeżeli podzielacie moje zdanie, jesteście zalogowani w Samsung Members to bardzo bym prosił o polubienie mojego postu z tego linku: https://eu.community.samsung.com/t5/sugestie/prośba-o-dodanie-funkcji-w-android-11-dla-samsung-galaxy/td-p/2172567
Dla jednych to przydatne, dla drugich nie, zdania są podzielone. Myślę jednak że gdyby osiągnąć pulę chociażby 100 lajków to jest spora szansa że to wprowadzą. Jeżeli jest taka możliwość, to prosiłbym moderatora o przypięcie tego postu w widocznym miejscu, bo czasu jest niestety nie wiele. Wierzę że razem możemy zdziałać naprawdę wiele i warto walczyć o takie drobne bajery. Niech Samsung zacznie w końcu też słuchać klientów co mają do powiedzenia. Dziękuję i pozdrawiam całe forum Android.com.pl 🙂