Witam wszystkich w temacie.
Ostatnio z telefonem dzieje się cos bardzie dziwnego. ?
Dużo by pisać. Ogólnie jestem pewien ze jest zhakowany. Powiedziałbym że wchodzi ze mnąw interakcje. Jak by ktośmiał dostęp zdalny. Np. Ktoś mi zmienia hasła a Google. Ale zero ślady po tym. Kasperski widział dwa identyczne urządzenia podpiętedo licencji jakiśczas. Mam kupęzainstalowanych apek o których cisza w necie. Systemowe aplikacje których przybywa. Zresztą. Nawet te które się wydają ok, mają w uprawnieniach wszystko a nawet więcej. Np. Odtwarzanie dźwięku bez mojej wiedzy. Tak się dzieje.?
Zrobiłem reset bo wszystkie aplikacje miały pozwolenie na instalowanie z nieznanych źródeł. Jednak wolę Google. Po dwóch godzinach telefon sięwyłączył, parę razy włączał. Widaćbyło tylko napis Samsung plus czasem białe kółeczko od aparatu na czarnym ekranie i komunikaty błędach service framework plus inne. Poza tym do wczoraj miałem aktualizacjęzabezpieczeńz dnia 1.04.2019. "Telefon" gwarantował ze jest najnowsze? i ze jestem bezpieczny reszta mnie nie interesuje.?
Cobym nie zrobił jest na chwilę to zaczyna być męczące ? niewiem o co chodzi za bardzo. Ale ok. W certyfikatach użytkownika pojawił się certyfikat. O nazwie "findMyPhone" szkoda ze nie mam screena. Mam nadzieję że znów się pojawi..... ok. Teraz zwróciłem uwagę na nieznane źródła. Dołączam screena.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak wchodzę w nieznane źródła jest tam parę aplikacji. Pod którymi jest napisane żeby nie instalować apek z tego źródła. Ze jest to szkodliwe?
Dzięki za pomoc. Jest tego więcej ja by ktoś był zainteresowany.?