Gwozdek Chcesz się czegoś dowiedzieć o tym smartfonie? Nie możesz znaleźć jakiejś funkcji? Zapytaj tutaj. Wątek nie służy do rozwiązywania problemów technicznych.
arczi1280 Czy u posiadaczy po użyciu zoom zostaje on na 0.6 nie można ustawić na 0.0? Pomaga jedynie przywrócenie ustawień aparatu.
sukr Czy u posiadaczy po użyciu zoom zostaje on na 0.6 nie można ustawić na 0.0? Pomaga jedynie przywrócenie ustawień aparatu. Właśnie sprawdziłem - w P30 Pro wszystko wraca jak należy.
bak.adi136 Da, radę może włączyć przesyłanie danych na, ekranie w telefonie, jak kto było w p10? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Fot-x Hycel Jak to jest z tym dzwiękiem? Jaka jakość rozmowy? Jaka jakość głośniczka mono? Różnie ludzie piszą i mówią, tu na forum ktoś pisał że jest gorzej niż w samsungach galaxy, ale np na tym filmie człowiek mówi że jest OK
michk Witam, z jakich aplikacji wyświetlają się powiadomienia na ekranie AOD? Czy pojawiają się z messenger/whatsupp/skype/gmail? W poprzednich Huawei były tylko nieodebrane połączenia i sms. A diody nie ma w p30 pro.
williamsf1 Witam -na AOD na razie nie wyświetlają się powiadomienia innych aplikacji ale mają być widoczne po najbliższej aktualizacji - co do jakości dźwięku bez zastrzeżeń - głośnik mono minimalnie ciszej niż w moim starym S9+ ale wydaję się wyraźniejszy- ogólnie po przesiadce z Samsunga jestem naprawdęzadowolony .
antywirus Pytanie dla tych którzy juz mają, w jakim sklepie kupowalisci zeby wysyłka była bardzo szybkolub byl do obioru osobistego w salonie. Mowie tutaj o zestawie z gratisami.
AndrzejZ. Ja zamawialem z Play w piatek w poniedzialek dostalem Ale mam pytanie za 100 punktow otoz gdzie w ustawieniach wlączylem tak zwany ciemny motyw a teraz nie moge tego za chiny ludowe znalesc,ktos cos podpowie gdzie tego szukac ?
sukr Ja zamawialem z Play w piatek w poniedzialek dostalem Ale mam pytanie za 100 punktow otoz gdzie w ustawieniach wlączylem tak zwany ciemny motyw a teraz nie moge tego za chiny ludowe znalesc,ktos cos podpowie gdzie tego szukac ? W ustawieniach baterii.
dyczando Witam, jak u Was są spasowane przyciski głośności i power? U mnie są lekko luźne. Nie wiem czy się tym przejmować czy nie bo moje ostatnie Samsungi i p20 pro mojej narzeczonej też nie mają jakoś mega sztywno osadzonych tych przycisków.
sukr Witam, jak u Was są spasowane przyciski głośności i power? U mnie są lekko luźne. Nie wiem czy się tym przejmować czy nie bo moje ostatnie Samsungi i p20 pro mojej narzeczonej też nie mają jakoś mega sztywno osadzonych tych przycisków. U mnie nie czuje żadnych skoków na ich sprasowaniu.
dyczando sukr Witam, jak u Was są spasowane przyciski głośności i power? U mnie są lekko luźne. Nie wiem czy się tym przejmować czy nie bo moje ostatnie Samsungi i p20 pro mojej narzeczonej też nie mają jakoś mega sztywno osadzonych tych przycisków. U mnie nie czuje żadnych skoków na ich sprasowaniu. Skoków nie ma ale nie czujesz że się delikatnie ruszają na boki?
dyczando No właśnie wszystkieegzemplarzejakie miałem w rękach robiąc wczoraj objazd po galeriach handlowych miały lekko ruszające się klawisze, oczywiście o żadnymrozklekotaniunie ma mowy. Trochę jestem chyba przewrażliwiony...