Barooosz
Wszystko zależy do czego będziecie używali smartfony - jak jesteście napaleni na selfie na tindera albo coś no to nie będziecie zadowoleni 😃 Dla mnie aparat to mało istotny szczegół, i tak jest lepszy od mojego poprzedniego htc u ultra a w porównaniu z xiaomi note 8 pro mojej kobiety wg. mnie o+ robi lepsze. Dla mnie najważniejsza jest niesamowita płynność tego smartfona (i tu nie chodzi o ekran 120 hz) i jak mówiłem kupiłem ten smartfon na lata. Gusta i guściki. Pozdro.
Czyli wg Ciebie aparat w telefonie jest mało istotny, a potrzebny do pstrykania selfie...albo coś, genialne rozumowanie. A ja i wiele osób często gdzieś wyjeżdża w plener i potrzebuje dobrego aparatu aby pstryknąć fotki, np teraz jest świetna okazja do robienia fotek jesienią aby za jakiś czas wrzucić do galerii i upamiętnić sobie piękne chwile, to tylko taki przykład, kolejny przykład - płacąc ok 3 tyś warto mieć telefon który będzie potrafił pstryknąć lepszą fotkę niż średniak za 1k, nieprawdaż? Po to też płacimy pieniądze, bo jak dla mnie 3k to sporo.