KrzysiekOg Czy ktoś już otrzymał M40pro z przedsprzedaży z Polskich sklepów? Zamowilem w Neonecie. Nie wiecie kiedy rozpoczną wysyłkę? Coś mowili że po 12,Listopada? Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
natha Topowy hardware, niesamowita bateria, aparat, wydajność, głośniki stereo, obecność już prawie zapomnianej irdy jako pilota. Na razie nie ma rozczarowania, a wręcz pozytywne zaskoczenie Wysłane z mojego NOH-NX9 przy użyciu Tapatalka
Entercode natha obecność już prawie zapomnianej irdy jako pilota. Jeden z powodów, dla ktorego nie zmieniłem mate30pro. Przydatna rzecz.
KrzysiekOg Ja jeszcze czekam na swojego M40pro [emoji25]Jak sobie poradziłeś z aplikacjami? Działa Tobie bank, płatności zbliżeniowe, powiadomienia? Do jakiej poczty dodałeś Gmaila i czy przychodzą powiadomienia? Przychodzą powiadomienia z fb itd? Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
machony KrzysiekOg Ja jeszcze czekam na swojego M40pro Jak sobie poradziłeś z aplikacjami? Działa Tobie bank, płatności zbliżeniowe, powiadomienia? Do jakiej poczty dodałeś Gmaila i czy przychodzą powiadomienia? Przychodzą powiadomienia z fb itd? Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka Ja dodałem sobie BlueMail w nim działają wiadomości Push tzn w czasie rzeczywistym. Z oryginalnego mail APP przychodzą tylko w ustalonym okresie tzn 15 min 20 min 30 min czy manual. Santander Bank Polska również działa. dodana zawartość natha Aplikacje bankowe i płatności zbliżeniowe nie działają, Gmail dodany do natywnej aplikacji poczty działa poprawnie i przychodzą powiadomienia na czas. FB i Messenger działają, jak również przychodzą powiadomienia, niestety nie ma ich liczby tylko kropka o nowym powiadomieniu (tak samo jak np w google pixel). Spotify, YT vanced, netflix, hbo go, whatsapp, telegram również działają Wysłane z mojego NOH-NX9 przy użyciu Tapatalka Te kropki można zmienić Ustawienia-Powiadomienia-app symbole (sorry mam telefon po niemiecku)
natha Aplikacje bankowe i płatności zbliżeniowe nie działają, Gmail dodany do natywnej aplikacji poczty działa poprawnie i przychodzą powiadomienia na czas. FB i Messenger działają, jak również przychodzą powiadomienia, niestety nie ma ich liczby tylko kropka o nowym powiadomieniu (tak samo jak np w google pixel).Spotify, YT vanced, netflix, hbo go, whatsapp, telegram również działająWysłane z mojego NOH-NX9 przy użyciu Tapatalka
KrzysiekOg Trzeba będzie poczekać jak dodadzą w App Gallery. Iko już działa na HMS. A jeszcze jedno czy działa ta aplikacja do nagrywania rozmów? Dziękuję za wszystkie informacje. Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
memphis21 Ja otrzymałem z X-kom razem z FreeBudsamy dodana zawartość Ogólnie teleofn mega zacny pomimo braku usług Google. Brakuje mi kilka aplikacji, które są dla mnie nizbędne, ale kultura pracy samego teleofnu jest wzorowa. Aparat i bateria to sztos.
karolczak76 Panowie też nie dostaliście w zestawie etui? Wszędzie trąbili, że jest Case w komplecie, a tu pusto.
natha Niestety nie ma etui, każdy z nas czuję się zawiedziony Wysłane z mojego NOH-NX9 przy użyciu Tapatalka
Kubaan88 Nie jestem pewien gdzie mam spytać czy zakładać temat, ale wiadomo coś czy będzie i kiedy będzie dostępny Mate 40 pro plus?
aresza20 Panowie też nie dostaliście w zestawie etui? Wszędzie trąbili, że jest Case w komplecie, a tu pusto. Jak kupowałem w maju to ja etui miałem w zestawie . Wysłane z mojego ELS-NX9 przy użyciu Tapatalka
KrzysiekOg Te kropki można zmienić Ustawienia-Powiadomienia-app symbole (sorry mam telefon po niemiecku) Santander działana na HMS (płatności zbliżeniowe) Czy przenosiłeś go przez Phone Clone? Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
KrzysiekOg Jak u Ciebie z powiadomieniami? Ja mam tylko z Fb, Messengera i I Postu. Nawet z Outlooka nie mam[emoji25]To mój 3 Huawei i powiadomienia mam ustawione jak zawsze a mimo to nie przychodzą. Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka