@bartasss ok, skoro masz sprzęt to podłącz pamięć telefonu do komputera z pominięciem systemu android.
Pendrive czy dysk twardy nie mają własnego systemu operacyjnego, którego działanie jest wymagane do podłączenia nośnika danych do innego urządzenia.
Odzyskiwanie z telefonu jest możliwe tylko odczytując dane bezpośrednio z nośnika danych, nie przez system android.
Programujesz, a taką małą wiedzę posiadasz?
Czekałem aż rozwiniesz temat. Jakbym miał taką małą wiedzę na temat sterowników, głównie przemysłowych to raczej nie pracowałbym z nimi i nie żył z tego. Nie znam nikogo, nawet z branży IT kto posiada różnorakie boxy żeby udało mu się z jakiegokolwiek telefonu z Androidem czy tez IOS'em wyciągnąć jakiekolwiek dane. Nawet jeśli nośnikiem pamięci jest UFS , rozpoznawany przez komputery jako pamięć masowa, innymi słowy to rodzaj pamięci Flash. System operacyjny może i jest jakaś blokadą, jednak w większości przypadków telefon musi być odblokowany zeby mieć dostęp do pamięci masowej, wiec glowna bariera zapewniająca szyfrowanie zostaje pominięta. Ja raczej obstawiam ze problemem są partycje ext telefonu, z którymi programy nie chcą współpracować. Nawet jeśli jest realne odzyskanie danych z telefonu to musi to być mega hard level i potrzeba NASA albo CIA do odzyskania czegokolwiek, wiec dla zwykłego użytkownika jest to nierealne. Na dodatek samo podłączenie pamięci nic nie da bo to integralny element płyty głównej telefonu.
Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka