pn4 Hej. Po długiej przerwie wróciłem do samsunga i jego serii Note. Zauważyłem że w apce Health nie ma pomiaru wysycenia krwi tlenem - opcja ta nazywa się pulsoksymetr. Proszę o komentarz i ewentualnie godną apkę w tym zakresie. PS. Notek dziewiąty może mierzyć tę wartość hardwerowo - jest ten czujnik na pokładzie motherboardu.
pn4 Tak. Mam z 1 września 2020 r., - n960fxxs6ethb to mój soft, brak aktualizacji na tę chwilę. Mam Polaka oryginalnego ale zmieniłem coś tam za pomocą tajskiej kartysim żeby mieć rejestrator rozmów. A ty masz u siebie pulsoksymetr w Health?
the_naturat_com @pn4 czyli zmieniłeś CSC systemu. Dlatego zapewne nie masz tej opcji. Są ograniczenia regionalne. Zamiast zabawy z SIM trzeba było wgrać TWRP i custom. Soft byłby polski, wszystko by działało, rozmowy były by nagrywane..
marten the_naturat_com @pn4 czyli zmieniłeś CSC systemu. Dlatego zapewne nie masz tej opcji. Są ograniczenia regionalne. Zamiast zabawy z SIM trzeba było wgrać TWRP i custom. Soft byłby polski, wszystko by działało, rozmowy były by nagrywane.. To teraz jak wgram customa i utrace knoxa to bedzie dzialac wszystko? apki bankowe imój sejf też?
pn4 A to mam pytanko. A czy jest taki twrp i custom która da mi nagrywanie rozmów i lepszą pracę baterii? Bo ta bateria to... 🙂
the_naturat_com @pn4 tak, ten custom: https://forum.android.com.pl/topic/364191--romn960ffdndsodexrcmody-ultimate-q-v30-xxs6ethe-12-pa%C5%BAdziernik-2020?do=embe/
impressa88 Pulsometr został podmieniony na opcje mierzenia stresuWysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
the_naturat_com @impressa88 co masz na myśli? W Samsung Health jest "Puls", "Stres" i "Nasycenie krwi tlenem".
sergiii Jest puls i stres (w nim jest pomiar nasycenia tlenem, ale nie jako oddzielna wartość, jako część analizy stresu - nie pokazuje wartości O2 we krwi). Kiedyśbyło to jako oddzielny pomiar z pokazana wartością. Używam Pulse Oximeter.
the_naturat_com sergiii Jest puls i stres (w nim jest pomiar nasycenia tlenem, ale nie jako oddzielna wartość, jako część analizy stresu - nie pokazuje wartości O2 we krwi). Kiedyśbyło to jako oddzielny pomiar z pokazana wartością. Używam Pulse Oximeter. Dla Polski wszystkie 3 opcje są dostępne oddzielnie.
impressa88 W zarzadzaj elementami masz dodanie opcji które chcesz wyświetlaćWysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
sergiii impressa88 W zarzadzaj elementami masz dodanie opcji które chcesz wyświetlać Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka A rzeczywiście 🙂jakośmi sie schowało po aktualizacji i nie zajrzałem głębiej. Dzęki impressa88 🙂
Wincenty @impressa88 Chyba nie kumasz o co chodzi wiec poczytaj 🙂 https://forum.android.com.pl/topic/162?do=embed--note-9-pytania-do-w%C5%82a%C5%9Bciciel/ Od posta #1614 Nie ma tego dużo do czytania 🙂
the_naturat_com @marten aplikacje bankowe działają bez problemu, ja korzystam z IKO. Sejf podobno działa, ale ja to zawsze usuwam, bo dla mnie to zbędny śmieć.
Fenek Notatka od Moderatora Globalnego: Fenek Panowie skończmy może już z tym offtopem w tym wątku;) A ewentualnie porównania o modelach Smart Watchy przenieśmy do odpowiednich działów. Przypominam że to wątek o funkcji SHealth.