sandurski Witam. Wifi calling działa na poco x3 po wpisaniu odpowiedniego kodu. Orange flex. Pozdrawiam
nkstyle Mnie na Orange na kartę nie działa. Dzwoniłem do nich zostało aktywowane. Po kodzie na sprawdzenie SIM czy jest kompatybilny z wificalling i volte, jest kompatybilny. Mając informacje że na Play działa kupiłem starter. Po włożeniu obu kart mam wifi calling włączone ale dalej nie jestem w stanie wykonać połączenia.
Seiko @nkstyle Sprawdzałeś kodami czy masz w telefonie włączone? https://forum.android.com.pl/topic/371688--vowifi-i-volte-dyskusja-pytania-problemy-pisz-tutaj?do=embed/ Luknij tu.
nkstyle Tak. Kody są uruchomione. Mam nawet suawak do wifi calling i volte w ustawieniach załączone. Mimo to nie jestem w stanie dzwonić
nkstyle Znalazłem, że mam soft rosyjski. Zmieniłem na 12.0.4.0.QJGEUXM i bez zmiany. Kody wklepane do Orange zgłoszone, widzę tak jak poprzednio suwaki sa przełączone dla Wi-Fi calling i VOLTE. Nie da sie zadzwonić na Wi-Fi. Kupiłem startery innych i z Play mogę dzwonić. Jak to u Was w Orange działa?