Krzysztof_“krzyhox”_Polak Witam, czy u was też głośnik do rozmów trzeszczy gdy jest ustawiony na ponad połowie głośności ?
Melex U mnie na chwile obecną nic nie ma. Ale widziałem, ze ludzie już dostają 🙂Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
666messi @666messi Jakieś istotne zmiany zauważyłeś? POCO F2 Pro / TT Pro Szczerze to na razie, nie zauważyłem różnicy.. Telefon mam od paru tygodni i przez ten czas, działa jak rakieta na 12.04.. Czasami się zagrzeje, jak za długo gram ale moim zdaniem to normalne.. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
666messi W sensie 12.0.3 Nie no ja miałem 12.0.4 eu a teraz się aktualizował do 12.2.1. Wszystko na legalu i bez roota, a telefon mam z ali, od 10 pazdziernika i wtedy do 12.0.4 się zaktualizował.. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Seiko 666messi Nie no ja miałem 12.0.4 eu a teraz się aktualizował do 12.2.1. Wszystko na legalu i bez roota, a telefon mam z ali, od 10 pazdziernika i wtedy do 12.0.4 się zaktualizował.. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka A przypadkiem to nie chińska wersja z wybranym eu? Jeżeli tak to tam aktualizacje szybciej wchodzą
Positive A to ciekawostka. U mnie 12.0.3 z polskiej dystrybucji i nie widać żadnej aktualizacji.POCO F2 Pro / TT Pro
Positive Tak czy siak, aktualizację poprawek bezpieczeństwa to już mogliby udostępnić. Na pikselach nie do pomyślenia, żeby nie było na dzień przed oficjalnym wydaniem. [emoji6]POCO F2 Pro / TT Pro
ziema Też czekam na Androida 11 na POCO F2 Pro. Nie jestem tylko pewny czy dla wersji global to na razie nie jest wersja official beta - miało być stable Beta dodana zawartość Więc jeszcze nie będzie tej aktualizacji do pobrania w telefonie. dodana zawartość Ale mam pytanie odnoście Stable Beta. Czy można go zainstalować po pobraniu pliku zip przez panel aktualizacji w telefonie? Czy trzeba mieć odblokowany bootloader? Czy na Stable Beta działa Google Pay.
Seiko @ziema coś tam można klikasz parę razy na: I pojawia Ci się opcja: Na jakiej b zasadzie to działa nie wiem, nie testowałem. Ale podejrzewam b że w ten sposób można zainstalować. Ewentualnie przez miflashtool ale potrzebujesz wtedy paczki nie .ZIP a .tar waży prawie dwa razy więcej, ale daje radę.
Positive Wygląda na to, że za długo. Już mi się to przestaje podobać. Jeszcze trochę i będzie taka lipa jak na wielkich "flagowcach". Aktualizacja raz w roku i wielkie święto. Jednak te piksele się popsuły ostatnio, ale akutualizacje były bez zastrzeżeń.POCO F2 Pro / TT Pro