Krzysztof81233 Witam serdecznie coś od wczoraj nie docierają do mnie wiadomości SMS ja wysyłam wszyscy dostają a ja nie dostaje odpowiedzi Dziś zauważyłem komunikat aplikacja omacp przestał działać Co zrobić aby otrzymywać normalnie wiadomości dziękuję z góry
bxx3 1. Wyczyść dane aplikacji "Wiadomości" i w ustawieniach podaj swój numer. 2. Jeżeli nie pomogło, hard reset.
Seiko @MartinV bxx3 1. Wyczyść dane aplikacji "Wiadomości" i w ustawieniach podaj swój numer. 2. Jeżeli nie pomogło, hard reset. Jak nie pomoże spróbuj zainstalować inną APK np tekstra.
Seiko @MartinV @MartinV bxx3 1. Wyczyść dane aplikacji "Wiadomości" i w ustawieniach podaj swój numer. 2. Jeżeli nie pomogło, hard reset.
MartinV Odgrzewam mam dosłownie ten sam problem Aplikacja OMACP przestałą działa działa i nie dostaje sms .. Wysłać normalnie mogę i dochodzą do nadawy .Jak sobie poradziliście z tym problemem ?
MartinV Seiko @MartinV Jak nie pomoże spróbuj zainstalować inną APK np tekstra. Próbowałem tych opcji już na początku nie pomogło cały czas mi się crash ten omacp i tu leży problem ... Tylko jak to naprawić
MartinV Seiko Rozwiązałem problem . Poczytałem na Angielskim forum i sprawa jest zupełnie inna niż piszecie 🙂Dzięki za pomoc
MartinV Oczywiście .Sprawa była taka że wystarczyło zresetować ustawienia W-FI I Bluetooth i uruchomić ponowne tel i aplikacjaomacpprzestałą się cras-owac . Wszystko wróci do normy sms dochodzą jak miło . Pozdrawiam 🙂