Witam,
Potrzebowałbym pomocy w naprawie, chyba, uszkodzonej partycji cache.
Wyjaśnię o co chodzi.
Urządzenie to tablet Samsung SN-T210 Galaxy Tab3.
Urządzenie przeszło jakiś czas temu udany root Odinem (albo i nie jak się okaże) - wgrywany był domyślny ROM. Urządzenie działało sobie spokojnie do czasu kiedy nagle zaczęło się samo resetować - w różnych momentach, instalacji, odczytu plików, czy nawet przy zmianie ustawień. Chciałem ponownie wgrać ROMa za pomocą Odina, niestety tu napotkałem problem. Odin nie odnajdywał urządzenia. Jak się później okazało (tak jestem trochę noobem w tym temacie) jedyną możliwością by coś zrobić było CSC. Tu niestety pokazał się kolejny problem, gdyż przesył pliku przez CSC zawieszał się zawsze przy 60% dlatego, iż tablet się samoczynnie restartował...
Grzebiąc dalej, spróbowałem zrobić po prostu wipe. Wtedy ukazał mi się następujący error: E:format_volume: make_extf4fs failed on /dev/block/mmcblk0p15
Szukając natrafiłem, że jest to problem z partycją cache, co też potwierdzałoby zachowanie samego urządzenia - nie zapamiętuje hasło do WiFi, cały czas pokazuje że ściągnął plik, pomimo że x razy usuwałem tą notyfikację...
Czy coś da się z tym zrobić? Naprawić, odzyskać? Czy pozostaje tylko wyrzucenie na elektrośmieci?
Dodaję screena z błędem.
Dzięki z góry za odpowiedzi!