Sprzedawany zestaw składa się z:
- telefonu,
- pełnego zestawu fabrycznego, czyli: oryginalnego pudełka, ładowarki, kabla USB-C, fabrycznego przezroczystego etui ochronnego, dokumentacji i narzędzia do wysuwania tacki Dual SIM,
- folii 3MK naklejonej na ekran, która trochę się odkleja na krawędzi, ale zostało założone dzień po zakupie, więc ekran jest bez rys i zadrapań (z etui Nillkin nie powinna się odlepiać dalej),
- dwóch dodatkowych etui - jedno to oryginalne Nillkin Super Frosted Shield, a drugie to oryginalne Spigen Rugged Armor.
Telefonu ma wszystko co ważne i potrzebne, a nawet kilka rzadziej używanych dodatków (jak port podczerwieni czy radio FM) - duży, ładny i czytelny ekran typu AMOLED (a więc oszczędzający baterię, gdy używany z ciemnym motywem), szybki i oszczędny procesor, 6GB RAM i 128GB wbudowanej pamięci, wielką baterię 5260 mAh (co najmniej 2 dni w cyklu mieszanym, około 8-9h SoT), złącze jack 3,5mm oraz NFC i czytnik linii papilarnych do płacenia zbliżeniowego. Ma również prawdziwy DualSIM (czyli drugi slot nie jest zamienny z kartą SD jak w telefonach z hybrydowym DualSIM), aparat radzi sobie naprawdę dobrze już na fabrycznej aplikacji, zaś po wgraniu aplikacji Google Camera (kilka minut roboty) zdjęcia wychodzą jeszcze lepsze - telefon posłuży nowemu właścicielowi jeszcze wiele czasu, gdyż ma dopiero niecałe 4 miesiące od kupna. Ja niestety nie mogę się przekonać do MIUI i zakrzywionych krawędzi ekranu (jedni je lubią, inni nie bardzo
Telefon został kupiony w polskim markecie z elektroniką w dniu 13.07.2020(prześlę elektroniczną wersję potwierdzenia zakupu po sprzedaży przedmiotu kupującemu).Znajduje się w idealnym, praktycznie sklepowym stanie – nie ma żadnych rysek, żadnych uszkodzeń, wygląda jak ze sklepu.Jest w nim wgrane najnowsze oprogramowanie MIUI 12 (poprawki bezpieczeństwa z 1 sierpnia 2020, a więc najnowsze dostępne). Nowy kosztuje 1300 zł, więc wydaje mi, że moja cena, jak za ledwo używany, w idealnym stanie i z dodatkowymi, oryginalnymi etui, nie jest wygórowana.
Cena 1099,99 zł
Kontakt: jpietruszczak@gmail.com lub telefonicznie 502375403
Data zakupu, 13.07.2020 w Euro RTV AGD
Dokument zakupu ( FV w wersji elektronicznej)
Gwarancja 2 lata od dnia zakupu, czyli do 13.07.2022
Link do portalu Aukcyjnego https://allegro.pl/oferta/9886851427