[usunięty] Nie wiem czy wiecie, bo ja nie wiedziałem. Możecie aktywować bezpłatnie na 4 miesiące Youtube Premium. Oferta bezpłatnego okresu próbnego YouTube Premium jest dostępna dla użytkowników w Polsce, którzy zakupią i aktywują wybrane urządzenia Samsung Galaxy między 14 lutego 2020 i 6 marca 2021, do godz. 8:59 CET. Oferta dostępna dla klientów, którzy nie posiadają i nie posiadali subskrypcji YouTube Premium, YouTube Music Premium lub Google Play Music oraz nie korzystali z bezpłatnego okresu próbnego oferowanego przez te serwisy. Aktywacji oferty należy dokonać do 6 kwietnia 2021, do godz 20:59 CET. W momencie rejestracji wymagane jest zadeklarowanie metody płatności, jednak przez czas trwania okresu próbnego należności nie będą naliczane. Po upływie tego okresu automatycznie naliczana będzie indywidualna miesięczna opłata subskrypcyjna, obecnie wynosząca 23,99 PLN. Okres próbny można bezpłatnie anulować w dowolnej chwili przed jego zakończeniem. Brak zwrotów za częściowe okresy rozliczeniowe. Wymagane konto Google. Organizator: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea. Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland Więcej szczegółów oraz regulamin YouTube Premium pod linkiem
gino82 @[usunięty] Oferta jest już ponad rok od serii 10 dla najnowszych urządzeń 4 miesiące, dla starszych 2 .Działa na kontach które jeszcze nie korzystały z darmowego okresu próbnego i co ciekawe nie biorą pod uwagę karty. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
[usunięty] Ta promocja powraca jak bumerang i jest dostępna praktycznie od zawszę przy zakupie nowej S-ki. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
[usunięty] No fajnie, ale kupując w sklepie żadnej ulotki do smartfona nie dołożyli. Przypadkiem się dowiedziałem o tej promocji.
gino82 @[usunięty] Od tego jest aplikacja Samsung Members z włączonymi powiadomieniami o promocjach Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka