Witam, jestem posiadaczem OnePlus 7 pro od momentu premiery, według mnie jest to fenomenalny telefon z jednym ale - nie otrzymuję powiadomień z wielu aplikacji, praktycznie ze wszystkich. Jedynie z czego dostaje je na bieżąco to Messanger, Facebook i może Blix. Z innych - przede wszystkim nowe emaile z Gmaila, Pepper, LinkedIn, przelewy z banku, itp. zero powiadomień.Już naprawdę nie wiem co mam zrobić. Rozważam nawet zmianę telefonu z tego powodu, ale bardzo bym tego nie chciał. Opóźnienia w dostępie do nowych e-maili i innych powiadomień jest niezwykle uciążliwe. Google przeszukane wzdłuż i wszerz i nic nie pomogło. Robiłem nawet poradnik Googla o powiadomieniach z Gmaila i zero efektu - emaile ciągle nie przychodzą. Może to wyglądać na problem z synchronizacją, bo czasami rano przyjdą mi emaile w powiadomieniu, ale potem w ciągu dnia zero powiadomień o nowych wiadomościach.Może znajdzie się tutaj jakiś magik i będzie w stanie mi pomóc. Jestem w stanie nawet zapłacić jeśli komuś udałoby się rozwiązać mi ten problem. Jeśli temat zamieszonych w złym miejscu proszę o informacje i z góry przepraszam.
Pozdrawiam