little.big.conversation
Możesz wytłumaczyć co to jest półflagowiec? Z baterią w S20 FE na SD 865 będzie lepiej niż w S10+ na exynosie, tego jestem pewien, należy wziąć pod uwagę że bateria w S20 FE 5G będzie jeszcze lepiej trzymała po kolejnych aktualizacjach, tak było choćby z S10+. Coś wiesz ale do końca nie wiesz co...
Fakt, nie miałem tego telefonu w rękach, po prostu opieram się na opini innych osób z tego i innych forum. Ludzie piszą o jakiś poświatach na ekranie, dziwnych przypadłościach z dotykiem, brak czujnika zbliżeniowego. Siła rzeczy, coś musi być z nim nie tak skoro samsung wypuszcza flagowca z exynosem za ponad 4000, a tutaj mamy też niby flagowca , z lepszym procesorem za 3000. Gdzieś musieli obciąć koszty.
P.S. Sorry, jeżeli ktoś mnie zrozumiał. Nie chodzi mi o to, że 20 FE to zły telefon. Pewnie jest świetny, jeszcze za tą cene. Temat dotyczy czy wybrać S10+ czy 20FE i ja bym wybrał S10+, o to autor wątku pytał. A co do aktualizacji to dla mnie drugorzędna sprawa. Co mi po 3 letnich aktualizacjach, jak np. przez 3 lata będzie mnie codziennie denerwowała poświata na ekranie lub właczający się ekran podczas rozmowy. Pozdrawiam.