Witam,
posiadam w swoim aucie radio Eonon GA7165, problem polega na tym że gdy chce się połączyć z jakąś siecią przez wifi wyskakuje powiadomienie "połączono,brak internetu". Dodam że gdy kliknę połącz radio w samochodzie pobiera godzinę aktualną(bądź różną o 1h do tyłu z porównaniem do smartfona). Próbowałem już łączyć się z hotspotem jak i z iphone tak i z telefonem posiadającym android. W obu przypadkach występuję ten sam problem. Gdy stoję pod domem i chce się połączyć z wifi domowym jest to samo. Odkryłem że przy użyciu opcji w radiu "przycisk WPS" lub "Kod pin dla WPS" wymusza jakby na routerze połączenia - wtedy internet jest i normalnie mogę używać YT itp. Przy użyciu hotspotów z telefonu jedyne co działa to google - niby z tego by wynikało że trzeba by ustawić DNS, problem polega na tym jak to zrobić dla wszystkich wifi z którymi się będę łączył a nie każdemu pojedyńczo. Dodam że hard reset robiłem i nic nie pomógł , na jednym z forum też doczytałem że gosciu robił update systemu i też nie pomogło. Proszę o pomoc.
Dzięki