frezka Witam, Czy w tym telefonie jest cos takiego ze moge ukryć sobie zdjęcia/filmy/aplikacje? Np chce pokazać znajomym zdjecia, ale tam sąteżtakie prywatne to by ich nie zobaczyli przypadkiem. Da sie to jakos ukryć?
Avesso frezka Witam, Czy w tym telefonie jest cos takiego ze moge ukryć sobie zdjęcia/filmy/aplikacje? Np chce pokazać znajomym zdjecia, ale tam sąteżtakie prywatne to by ich nie zobaczyli przypadkiem. Da sie to jakos ukryć? W G8s jest ukrywanie fotek/wideo wchodzisz w galerie wybierasz jakiś album, klikasz trzy kropki z prawym górnym rogu i wybierasz blokuj, zaznaczasz które chcesz i blokuje, żeby je zobaczyć wchodzisz w galerie/pokaż zablokowane pliki, podajesz wzór który ustawiłeś i masz dostęp. Na poprzednich LG też tak było wiedz na V60 jest też pewnie tak samo.
Adam2213 Witam, Jako że wielkimi krokami zbliża się opłata reprograficzna, postanowiłem nieco przyspieszyć moją decyzję o zakupie LG V60, mam więc pytanie, skąd kupowaliście? Zastanawiałem się nad Play, niestety brak sztuk na magazynie. Ktoś orientuje się czy ewentualnie Play sprowadza kolejne sztuki na zamówienie klienta?
lasica Tych telefonów nie ma już dostępnych w oficjalnej dystrybucji w Polsce.Mało tego, LG nie ma wszystkich części zamiennych bo moja V60 utknęła na 2 miesiące(sic!) w serwisie i z powodu braku części zamiennych czekam na wymianę. Może się kiedyś doczekam... Radzę odpuścić ten model i poszukać czegoś innego na rynku. Od innego, poważnego producenta.