Pacia9999 Witam, Telefon spadł rozbiła się szybka ,dotyk. Wymiana, wszystko niby ok ale... Z boku mam kolorowe paski, dotyk w tym miejscu działa, mam wrażenie że robi się to większe ale nie jestem pewna. Co to może być? Da się naprawić?
Pacia9999 Serwis wymieniał, cały ekran na nowy poszłam pokazałam powiedzieli że oni mieli zlecenie wymiany ekranu a te pasy to nie przez ekran i koniec rozmowy. dodana zawartość spróbuje dodać zdjęcie, chciałam bym chociaż dowiedzieć się co do wymiany jest... dodana zawartość Średnio to widać bo starym telefonem robione 😛
kac222 Wybierz z dialera *#0*# Wtedy masz opcję testu barw. Będzie więcej widać. Ale wygląda na uszkodzony ekran lub taśmę. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
kac222 Ale napisz coś więcej. Czy serwis autoryzowany, czy "osiedlowy"?Wyświetlacz oryginał czy zamiennik?
Pacia9999 Serwis nie autoryzowany ale kilkanaście lat na rynku. Powiedzieli że "wymieniliśmy cały ekran wszystko ok, ale coś Pani ma z telefonem nie grzebaliśmy bo to usługa wymiany" dodana zawartość (to nie pękniecie to włos) Dodam że telefon leżał prawie rok i dopiero teraz go naprawiłam
kac222 To nie jest kwestia telefonu,tylko wyświetlacza. Obstawiam tani zamiennik.Idź i domagaj się wymiany na sprawny.Ostatnio robiłem A50 i dopiero drugi wyświetlacz był ok. Klient nie chciał drogiego i sam kupował.