thomassi657 Witam! Mam problem z działaniem funkcji Android Auto na Oppo Reno 4 Pro. Przy próbie połączenia z samochodem wyskakuje mi komunikat, że urządzenie jest nieobsługiwane. Słyszałem, że od Androida 10, Android Auto jest już zintegrowany z systemem, więc tym bardziej nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje.
igorskyxxx Cześć, Mam identyczny problem, jest to dość męczące bo nawet po kablu nie da się telefonu naładować. Nie raz dzwoniłem i pisałem maile z supportem - rozkładają ręce i nie wiedzą o co chodzi. Będę wdzięczny jak dasz znać czy udało Ci się to ogarnąć 🙂 Jakie auto z ciekawości ? U mnie CLA Pozdrawiam, igor
bodziow63 Witam. Miałem ten sam problem i dzisiaj mogę napisać że mnie się udało. Telefon nie naładowany Android Auto działa, po osiągnięciu 100% zaczyna się rozłączanie i tak w kółko. Poczytałem na innych forach gdzie też były kłopoty z połączeniem. Na jednym z nich polecano kupno nowego kabla USB. Padła prośba o nazwę, i gdy ją podano kupiłem taki sam kabel. DZIAŁA?, Do tego włączone debugowanie i domyślnie nie ładowanie tylko PTP - w opcjach programistycznych. Piszą o tym ludzie na forach. Sama zmiana ustawień bez kabla nie pomogła, dopiero z nowym kablem. Najważniejsze działa wszystko. Samochód Skoda Karoq Pozdrawiam Bogdan