Positive Jakie polecacie? Dobrze gdyby nie było bardzo ciężkie, bo nie ma co już dociążać telefonu i koniecznie powinno chronić tylne aparaty bardziej niż to dołączane w fabrycznym zestawie. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive Ringke x fusion Rozumiem, że można takie kupić, ale bardziej chodzi mi o to jak sprawuje się w praktyce. Wystarczą do ochrony aparatu, czy trzeba kombinować z kolejną folia zabezpieczającą? POCO F2 Pro / TT Pro
[usunięty] Mam oba. Spigen jest smuklejszy na rogach. Ogólnie lepiej wygląda. Ranty i aparaty podobnie. Ale na rogach ringke jest masywniejsze. Dziwnie wygląda. Oba są lekkie natomiast w ringke tel wygląda dziwnie i naprawdę powiększa i tak jego wielkość. Oba lekkie. Potem mogę zdjęcia zrobić.
Emesso22 Ja właśnie ze względów wizualnych wybrałem ringke bo seria rugged od spigena jest dla mnie paskudna. Wg mnie ringke nie powiększa telefonu bardziej od tego standardowego, telefon za to wygodniej i pewniej się trzyma + masz krystalicznie czyste plecki i widać ładnie telefon.
Positive Testuję Ringke i jest całkiem przyzwoite, ale jedna sprawa irytuje. Korzystajac z gestów mocno przeszkadzają wysokie krawędzie. Nie wiem jak to w Spigen jest.POCO F2 Pro / TT Pro
[usunięty] Jest lepiej w ringke. Rant jest niższy. Te etui nie dają wielkiego wyboru. Albo ranty albo precyzyjne gesty. Gest powinien łapać nie od krawędzi a ruchem od lewej i prawej. Spigen ma wyższy rant. Zdjęcie pierwsze Spigen 2. Ringke
[usunięty] Ale dół i góra nie wykorzystujesz tak jak bok. Przynajmniej mi to nie przeszkadza chodź ringke jest paskudne.
666messi Ja mam https://mobiwear.pl/product-pol-136345-Etui-do-Xiaomi-POCO-F2-Pro-wzor-MA07S.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping Zabezpiecza ektan i na razie nie zdejmuje orginalnej foli.. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka