dzidexx
Pod wyczyść cache repozytoriów.
Pod wyczyść pamięć repozytoriów mamukryj Managera Magisk (funkcja ta u mnie nie działa)a niezmień nazwę/przebuduj Magisk Manager.Następnym razem prosiłbym trochę jaśniej, chyba że u Ciebie jest opcja zmień nazwę/przebuduj MM? Mniejsza o to...
Wracając do tematu Nest Banku to nie działa mi odblokowanie aplikacji NB poprzez odcisk palca (muszę za każdym razem odblokowywac pinem). Czy u @downtown69też tak jest? Z tego co zauważyłem funkcja odblokowanie odciskiem palca nie działa tylko w NB. Jest to wina aplikacji NB czy Magisk'a?
Drugi problem to nie działa u mnie aplikacja MC Donald's - powiadomienie o bezpieczeństwie iż telefon zrotowany itp. i nie zezwala na uruchomienie apki MCDonalds.Próbowałemczyścić dane, kasować pamięć, reinstalować aplikację,oczywiści aplikacja MCDonalds dodana w Magisk Manager Hide:
Trzeci temat to nie działa u mnie funkcja ukrywania Managera Magisk - komunikat ukrywanie MM nie powiodło się i koniec... Jak uruchomić MCDonalds oraz funkcję odblokowywania NB przyciskiem palca?