spec-naz1 W tym temacie można dyskutować o zamiennikach oraz o oryginalnych paskach oraz bransoletach do tego modelu
balwanekbuli @the_naturat_com Zostaje z paskiem póki co. Aczkolwiek, jak znajdę ładną bronze to chmmmm - można pomyśleć. Jeszcze nie interesowałem się tym
balwanekbuli Chwilowo niedostępna, ale wpadła mi taka w oko. Tak wstępnie: https://www.amazon.com/EloBeth-Compatible-Stainless-Business-Accessories/dp/B08FM1Q4FC?currency=GBP&language=en_US
kozo A ktoś z was widział oryginalną bransoletę do watch3?Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
balwanekbuli No fajnie się prezentuje. Zobaczę. Narazie mam pasek. W sumie to po bransoletce w LG trochę się stęskniłem za paskiem. Taka klasyka 😉 Ale będę się rozglądał caly czas. kozo A ktoś z was widział oryginalną bransoletę do watch3? Na stronie samsunga nie ma nic.
balwanekbuli No więc mój skórzany pasek z zestawu po 6 miesiącach prawie wygląda po prostu brzydko a i od samego początku nie podobał mi się kolor. Taki jakiś nijaki to zamówiłem sobie czarny silikonowy od Samsunga. Pierwsze odczucie jest wygodnejszy w użytkowaniu. Milszy jak dla mnie, bardziej się dopasowuje do ręki. I odniosłem wrażenie że pulsometr jakoś dokładniej mierzy przez to iż smartwatch lepiej dociska się do ręki. A dodatkowo połączenie Mystic Brozne z czarnym wygląda dla mnie obłędnie.
anetollo72 Czy spotkał sie ktoś z paskiem, który jest podobny budowa do bransolety od wersji tytanowej. Chodzi mi,żeby pasek dochodził do samej koperty jak zaznaczyłem na fotce.
balwanekbuli Ja nie. Ale dzisiaj przełożyłem spinkę. Bo kupiłem czarny silikonowy, i on miał orginalnie serbną zapinkę. Z mojego skórzanego przełożyłem dzisiaj zapinkę mistic brozne do kompletu. Wg mnie wygląda to tak jak to powinno być od samego początku