Śmiali się z Apple że usuwają ładowarki z zestawu ,a teraz robią to samo. Sluchawek i ładowarek nie będzie:fuckthisshit:
Gordek
Co o tym myślicie? Czy S21 nie można będzie nazwać flagowcem
Jak dla mnie lipa 6.20 to max jaki Mi sie komfortowo użytkuje i przez to jestem skazany na gorszy aparat, w przypadku s20 braku buds w promocji ,które dali miesiąc czy dwa po premierze bo sprzedaż była kiepska . Ciekawe jak będzie w tym roku z modelem s21
Już przy wcześniejszych modelach można było zauważyć że mimo 3 modeli danej serii tylko ten najdroższy mial wszystko najlepsze na dany moment, a reszta mimo że wołają po 4k+ jest olewana
Lepszy aparat po obu stronach
Szybsze ładowanie
Możliwe że jeszcze byly jakieś różnice o których nie wiem...
Zresztą patrząc na dział związany z s20 widać małe zainteresowanie tak drogimi modelami. Klepanie co rok nowego modelu który niewiele się różni od poprzednich, a jest nawet od nich gorszy pod pewnymi względami.... Kupują to chyba jedynie osoby które muszą mieć koniecznie najnowszy sprzęt ,albo takie które mają s7,s8 itd i chcą w końcu zmienić na coś nowszego chodź i z tym niekoniecznie bo obecnie telefony z średniej półki są wystarczająco wydajne.
Jak dla mnie powinni z tym przystopować i dać ze 2-3 lata modelowi się zadomowić