Panowie i panie moze ktos doradzi. Aktualnie posiadam a3 2017 ale no niestety pamieci brakuje i super szybki to on nie jest. I teraz czas na cos nowego. Fajnie by bylo gdyby nowy telefon byl w miare kompaktowy bo chcialbym go obslugiwac jedna reka ale nie jest to muss. Zalezy mi tez na w miare dobrej bateri i plynnosci dzialania i zeby starczyl na te 3 albo 4 lata. Fotek ani wideo zwykle nie robie.
Myslalem o s10 ale no to sprzet z zeszlego roku, s20 tez jest calkiem ok rozmiarowo ale wyczytalem ze ten exynos sie grzeje i bateria tez tylka nie urywa. Podobnie jest z galaxy note 10. To akurat modele kompaktowe, jestem jednak w stanie poswiecic te "kompaktowosc" na rzecz lepszej bateri i plynniejszego dzialania. I ostatnio troche poczytalem o galaxy s20 fe 5g i niby wszystko fajnie pieknie tylko ten rozmiar. Moze ktos sie wypowiedziec na temat tych telefonow albo cos innego zaproponowac. Nigdy nie mialem tak duzego telefonu i nie wiem czy jego obsluga nie bedzie uciazliwa. Patrzac znowu na note10 rozmiar jest ok ale nie wiem jak to z ta bateria, ewentualnie moze ktos cos innego zaproponowac?