Etui LG quick circle do G3 nie miało dodatkowego ekranu, tylko okrągłe wycięcie. Podobnie jak etui Nillkin. Po zamknięciu odblokowywało część ekranu wyświetlacza telefonu (jak już wcześniej napisał @balwanekbuli). Tutaj mamy dodatkowy ekran.
Już wiem dlaczego na małym ekranie nie miałem ikonek powiadomień. Powiadomienia na zewnętrznym ekranie mają bezpośredni związek z powiadomieniami na ekranie blokady. Ja powiadomienia na ekranie blokady wyłączyłem podczas konfiguracji telefonu. Po po prostu ich nie chciałem. Po ich ponownym włączeniu zaczęły się pokazywać ikonki powiadomień na zewnętrznym wyświetlaczu. ?
Edit 1./ A jakie są Wasze wrażenia odnośnie zawiasów? Bo mam wrażenie, że jest taki minimalny luz. Np. jak położęotwartegoDula na płaskiej ławie bądź stole (itp.) i kliknę na ekran pokrowca, to nie utrzymuje sięw poziomie na sztywno, tylko otwiera się szerzej i opera krawędziąna blacie. Wówczas nie jest ułożony idealnie równolegle. Poza tym mam dziwne odczucie, że w momencie rozłożenia jest odczuwalny delikatny luz. Nie jest po prostu idealnie sztywno.
Edit 2./ Czy u Was też znacznie skrócił się czas działania baterii ?