szymonzss Witam, stoję przed wyborem nowego telefonu. Celuję w przedział do 3500zł. Póki co zainteresowały mnie Rog phone 3 lub Samsung S20 Fe 5G. Który byłby lepszy? Zalezy mi na szybkości działania, zywotnej baterii oraz wytrzymałości. Zastanawia mnie dodatkowo kwestia portów w Rog, czy jest możliwość podłączenia do niego sluchawej przewodowo? Inne opcje które zostały mi zasugerowane to Xiaomi Mi 10Lite oraz Poco F2 Pro. Co polecacie? Iphone mnie nie interesuje. Ew jaki smartwatch by do tego tel pasował?
tom3k2 szymonzss Zalezy mi na szybkości działania, zywotnej baterii oraz wytrzymałości. Rog phone 3 będzie nie do pobicia przy takich wymaganiach.
Tofik1993 Rog phone to ogromny, ciężki telefon z ogromną bateria, dobrymi głośnikami stereo, ciekawa nakładką i słabym aparatem 🙂 jedyny sensowny jego zakup to alliexpres z wysyłka z Polski w okolicach 2200pln lecz nie wiadomo jak będzie gwarancja wyglądała 🙂Wysłane z Oneplus 8 [emoji6]
serim Forum po zmianach, link nie działa [/img] jedyny sensowny jego zakup to alliexpres z wysyłka z Polski w okolicach 2200pln lecz nie wiadomo jak będzie gwarancja wyglądała default_smile.png Gwarancja na asusa jest globalna możesz kupić w Chinach a naprawia w Polsce ja tak miałem z nexusem 7 1 & 2 generacji w USA i naprawili bez problemu Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
little.big.conversation RP3 to raczej dedykowana maszyna do gier, kiepskie to porównanie z S20 FE 5G.