Viarus_ Poszukuję telefonu dla mojej babci. Aby był jak najprostszy, potrzebuje tylko do działania kilku aplikacji typu rossmann. Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo? Którego producenta wybrać i jaki model?
hehs Viarus_ Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo? oppo i realme mają dedykowany tryb prosty, w xiaomi chyba w niektórych modelach wywalili to
serim Wiem że w mi jest coś jak tryb prosty i ikony mają 150% wielkości Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Tak wygląda tryb lite: Spoiler
Viarus_ serim Wiem że w mi jest coś jak tryb prosty i ikony mają 150% wielkości Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Tak wygląda tryb lite hehs oppo i realme mają dedykowany tryb prosty, w xiaomi chyba w niektórych modelach wywalili to Dobra panowie, to konkretnie, co polecacie? Żeby też cenowo jakoś przystępnie to wyszło
Viarus_ Kurczę no to jestem trochę zaskoczony. Może na black friday będą jakieś promocje jeszcze, się zobaczy
xperiagosc Rozejrzyj się za Huawei P10 na przykład. Nie jest duży, (5,1 cala), chodzi płynnie, bateria i zasięg dobre. Miałem te telefon, byłem zadowolony. Obecnie go używa moja mama, i też nie narzeka. Tryb prosty jest, o ile pamiętam. Tylko nie wiem jak cenowo on teraz chodzi. Huawei P30 | Tapatalk
ufon73 Też szukam tel dla babci w podobnym budżecie,może troszkę więcej. Myślę głównie nad Galaxy m21 ale też jeszcze są realme 7. I w sumie ciężko wybrać 😃Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka
dzidexx Cokolwiek kupicie można zainstalować (opró Huawei) Square Home Launcher + blokada.org lub adguard. Launcher można zakłódkować, dostęp do ustawień - w Miui na 150%.