szuwar1978 Od jakiegoś czasu bez określonego działania pojawia mi się na dole ekranu dymek z komunikatem: " Ooooops! I crashed, but a report has been sent to my developer to help fix the issue!" O co tu chodzi? Jakaś aplikacja zgłasza błąd? Ktoś się spotkał z czymś podobnym? Pierwszy raz coś takiego mam....
szuwar1978 Tylko jak sprawdzić która? Wszystko działa idelanie.... za dużo apek nie mam a ostatnie jakie instalowałem to od drukarki HP czyli HP smart oraz Moduł dodatkowy HP i apkę do zdalej kontroli lapkiem Splashtop. Chyba że wywalać i sprawdzać czy pomogło. Może ktoś zna inny sposób?
Wincenty szuwar1978 Tylko jak sprawdzić która? A zobacz czy zostałozapisanew : Ustawienia > Pielęgnacja urządzenia > menu > Historia problemów aplikacji Jest wykryta apka ?
szuwar1978 Są tam dwie ale to apki które mam od dawna... też muszą się im przyjrzeć ale jak @dzidexxnapisał wywaliłem i ponownie zainstalowałemapkę od łączenia sie z lapkiem i na razie jest ciszą... będę obserwował dalej....
Raniyah W większości przypadków przyczyną tego stanu może być aplikacja innej firmy. Uruchom urządzenie w trybie awaryjnym. Tryb bezpieczny to świetne narzędzie, które pozwala dowiedzieć się, czy aplikacja innej firmy jest odpowiedzialna za problemy, które możesz napotkać na swoim smartfonie