Byłbym ostrożny w zmianie kodu regionu na zegarkach z tego linku/poradniku, bo patrząc w komentarzach najnowszych to jest loteria i niektórym działa ok wszystko, niektórym blokuje wifi w zegarku, a jeszcze innym uceglilo zegarek.
Sam rozważałem zmianę CSC na Polski (mam zegarek niemiecki z amazon). Zwłaszcza że nawet Samsung pay by już działał na zmienionymi kodzie (przyszło mi dziś powiadomienie, że mogę zaktualizować i doinstalować w swoim WA2 Samsung Pay), ale żeby wnioskować o dodanie karty do Samsung Pay to trzeba przejść kreator, w którym po 2 krokach muszę wpisać adres i tylko jest zablokowana opcja wyboru kraju na Niemcy (ze względu na kod CSC jak mniemam). Nie mogę tego obejść, więc bez zmiany CSC i tak samsung pay w moim zegarku bym nie uruchomił w naszym kraju. Nie jest dla mnie to tak niezbędny ficzer, żeby ryzykować problemy z zegarkiem i ewentualną utratę gwarancji Amazon, żeby zmieniać kod na polski lub jakiś xeo.
Ktoś już skorzystał z tego poranika dla Tizena 5.5.0.2 najnowszego i może napisać, czy wszystko działa poprawnie i właściwie po zmianie kodu regionu z niemieckiego na polski?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka