Fenek Gdzie polecacie kupić ten Smatwatch? Promocje/zniżki/polecane sklepy. Wątek powstał do dyskusji o tym.
elcontroltotal W neonecie kupiłem kolor złoty 44mm za 1349zł ze względu na to, że ostatni egzemplarz z wystawy. Gołym okiem tego nie widać ale pod dobre światło widać dwie rysy na stalowej ramce. Dodatkowo jedna ryska na wewnętrznej stronie. Nie przeszkadza to jednak w codziennym użytkowaniu. W świetle dziennym jest to nie do zauważenia.
Fenek @elcontroltotal Naprawdę tyle dałeś za ten model? Swój parę tygodni temu wziąłem z komisu nóweczka nie odpakowana za 700zł, myślę że w galeriowych komisach spokojnie na takie trafiłbyś. No ale już musztarda po obiedzie:oo:.
elcontroltotal @Fenek U mnie stal. Może nie jakaś hiper promocja ale na pewno taniej niż np. sklep Samsunga 😉
rain86 Ja kupiłem ostatnio w Morele za 899 - 44 mm, aluminium. Moim zdaniem spoko oferta, zwłaszcza, że wszędzie indziej powyżej 1100 zł.
Fenek Swój nabyłem za 700zł z komisu w jednej z rzeszowskich galerii handlowych. Jak jeszcze były czynne?. Nówka nie śmigany...
spec-naz1 Na Amazonie.de jest promocja i można obecnie kupić active 2 za 150€ https://www.amazon.de/dp/B07WMK1JQK?tag=notebookcheck-news-de-21 Nie wiem jakie są koszty ostateczne, ale może ktoś akurat szuka