WunderWungiel Witam! 🙂 To mój piwerwszy post na Forum, nie zwracajcie uwagi na moje błędy. Proszę o wyrozumiałość 😃. Proszę o pomoc. Czy jest możliwość wgrania Androida 5 (ewentualnie wyższego) do tabletu Lenovo A3000-H, który ma wersję 4.2.2? 4.2.2 to już zabytek 😉, więc chciałbym coś nowszego 😉. Jest taka możliwość? Pozdrawiam 😃
WunderWungiel Czy ten temat jest właściwy? https://forum.xda-developers.com/lenovo-a3000/development/rom-cyanogen-mod-12-1-android-5-1-1-t3267457
dzidexx . Nie znajdziesz, dla A3000 najwyższy to 4.4. Na twoje pytanie odpowiedź jest w twoim linku, posty 3 i 4.
WunderWungiel Więc na Android 5/wyższy nie mam co liczyć? Najwyższy to 4.4? dodana zawartość A tak w ogóle, to najwyższy to 4.4.2, czy 4.4.4?
bogdanzieba Witam, mam taki sam tablet Lenovo IdeaTab A3000-H z wersją Android 4.2.2. Chciałem wgrać nawigację Yanosik ale pisze, że nie jest kompatybilna z moim systemem. Czy jest na to rada ?
zulu88 bogdanzieba Czy jest na to rada ? Tylko kupno innego sprzętu. Z tym Lenovo już niczego więcej nie osiągniesz.
bogdanzieba zulu88 Szkoda, bo myślałem, że wgra się jakiegoś nowszego Androida i to ruszy. Chciałbym wykorzystać ten tablet do samochodu jako nawigacja, a tu Yanosik nie działa.