Jak w temacie, objawy następujące:
Telefon zawiesił się podczas przeglądania Chrome, nie odpowiadał na nic, dotyk nie działał - pomogło długie przytrzymanie przycisku power,
Po restarcie działał przez kilkanaście minut i znów zwiecha, bez odpowiedzi na cokolwiek, nie pomogło nawet dłuższe przytrzymanie przycisku power, dopiero gdy bateria się wyczerpała (po kilkunastu minutach) byłem w stanie go włączyć, tym razem włączył się jedynie do ekranu startowego, zwiecha i znów to samo,
Na drugi dzień naładowałem go do około 25% i włączyłem tryb TWRP żeby zrobić kopie zapasową, udało się zrobić cały backup!, blisko 20 GB a kolejna zwiecha przyszła przy generowaniu md5, wyłączył się dopiero gdy padła bateria,
Ostatnia próba zrobienia jeszcze raz kopi zapasowej -telefon załadowany do około 50%, włączam tryb recovery i zwiecha, telefon nie reagował na nic, wyłączył się dopiero po około 6 godzinach i od tej pory nie odpowiada na nic,
Rozebrałem go na części i nie widać nic co mogło by być uszkodzone,
Obstawiam że będzie to bateria lub płyta główna i z tego co czytałem to bardziej prawdopodobnym będzie to płyta główna,
Jak myślicie co możliwie jest uszkodzone? Telefon działał bez zarzutu, bateria trzymała bardzo dobrze, telefon mam od nowości od blisko 3 lat,