Cześć, kiedyś z Waszą pomocą dokonałem dobrego wyboru kupując HTC U11, teraz ponownie liczę na Waszą pomoc.
A więc mój leciwy już HTC U11 wymaga wymiany na coś nowego. Co do wymagań to budżet 1700zł, zakup tylko i wyłącznie ze sklepu w Polsce na fakturę i niestety ograniczony czas. Zakupu muszę dokonać najpóźniej za 4 dni.
Jeśli chodzi o wymagania, to podstawą jest dla mnie aparat i wytrzymała bateria. Nie chcę czegoś co będzie gorsze niż U11, w którym aparat bardzo mi się podoba, lubię tez zabawę trybem PRO.
Nie korzystam z gier na telefonie, ale zależy mi na płynnej i szybkiej pracy bez klatkowania i zawieszeń. Również dobry GPS i przyzwoicie jasny wyświetlacz gdyż korzystam z telefonu jako nawigacji na motocyklu.
Przeglądam to forum od wczoraj i jako że nie śledzę nowinek na rynku telefonów to zderzyłem się tutaj z wieloma nowymi dla mnie markami urządzeń, niektórymi dość egzotycznymi i niestety pogubiłem się już w tym gąszczy urządzeń. Zastanawiałem sie nad HTC U12+ lub Sony Xperia XZ2/ XZ3 ale to juz powoli starzejące się modele, wiec może jest coś nowszego co nie będzie gorsze od mojego HTC. Chyba ze zaproponowane przeze mnie modele będą dobrym wyborem.