Fenek Jest już do pobraniaAndroid 11 [XEO][G986BXXU5CTKG]. Do pobrania przez SamFirm Tool jak również przez OTA. Zapraszam do dyskusji.
Fenek @Vaxer94 No beta testerzy chyba będą musieli poczekać. Mam betę i u mnie nie widzi przez OTA. Wgram ją Odinem jak pobiorę SamFirm Tool.
Adasiek740 Bede w domu to pobiorę i dam znać, bo będe musiał jeszcze reset mu zrobić bo jednak to nie poprawki
Fenek @Vaxer94 Dobra u mnie też poszło. Widocznie trzeba było odczekać, bo jak przedtem sprawdzałem to nie było.
joferes Czy ktoś kto nie brał udziału w becie juz otrzymał aktualizacje? Czy tym razem beta testerzy maja pierwszeństwo dla odmiany?Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
maciek5116 joferes Czy ktoś kto nie brał udziału w becie juz otrzymał aktualizacje? Czy tym razem beta testerzy maja pierwszeństwo dla odmiany? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Przed chwilą zaktualizowałem, nie uczestniczyłem w beta testach
Surmik Tak. Pojawiła mi się aktualizacja. Zajmuje ponad 2094MB. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
mikko1 @joferes Przed chwilą zaktualizowałem telefon. Byłem na becie. Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka
mirpo Ja mam aktualizację ale jakaś mała 169MB.Jestem na becie i będę zaraz aktualizował. Czyli raczej nie jest to oficjalny 11 ?
Adasiek740 Zainstalowałem, nie robiłem factory reset i zastanawiam się czy to robić i wszystko od nowainstalować. Telefon działa dobrze, bateria nie ucieka więc może poczekam i zobacze jak się będzie zachowywał