Fenek Jest już do pobraniaAndroid 11 [XEO][G980FXXU5CTKG]. Do pobrania przez SamFirm Tool jak również przez OTA. Zapraszam do dyskusji.
Fenek @Malypablo Spróbuj tak: https://forum.android.com.pl/topic/370932-prosty-spos%C3%B3b-na-wej%C5%9Bcie-do-recovery-menu-na-android-11-beta-ui-30-samsung/?tab=comments#comment-5736996
arokub @piotr_szab15 z perspektywy pierwszych godzin wydaje się, że jest lepiej, zarówno jeśli chodzi o grzanie, jak i baterię. A jak czytnik palca przyśpieszył! I to bez zalecanego usunięcia starych wzorców i dodania od nowa.
piotr_szab15 arokub @piotr_szab15 z perspektywy pierwszych godzin wydaje się, że jest lepiej, zarówno jeśli chodzi o grzanie, jak i baterię. A jak czytnik palca przyśpieszył! I to bez zalecanego usunięcia starych wzorców i dodania od nowa. Dzięki za opinię. Jeśli możesz daj znać proszę jeszcze po kilku dniach, zamierzam kupić ten telefon, twoje informacje będą cenne. Na androidzie 10 wiem że dużo było z nim problemów z temperaturą i baterią
arokub @piotr_szab15 postaram się coś napisać 😉 Istotne jest, że korzystam tylko z transmisji mobilnej. Generalnie jednak uważam że ten telefon nie byłwart swojej ceny, kupiłem w dniu premiery w brand store i spodziewałem się lepszej jakości (s7 używałem 4 lata i byłem zadowolony). Na wiosnę oddam s20 do naprawy gwarancyjnej, bo doszedł problem z jakimiś bąblami na krawędzi ekranu). Zacząłem nawet rozważać przesiadkę np na sony.
Fairblue Jak tam bateria na najnowszym androidzie (11)?Jak ogólnie oceniacie aktualizacje? Coś z aparatem lepiej gorzej? Nie wiem czy juz aktualizować czy się wstrzymać. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Lech-u Ooo!, a u mnie po zmianie na Android 11 mam mniej wyświetlanych ikonek w folderze. Mam w folderach siatkę 3x4 ikony A czy można zrobić tak jak było poprzednio 4x4 lub 4x5? Nie chodzi mi o siatkę ikon na stronie z aplikacjami, tylko o siatkę ikon w folderze na stronie głównej.
WinterX Hej, Od grudnia pojawil sie nowy Android 11 dla S20 5G. Byloby fajnie i milo, gdyby spora niestabilnosc telefonu. Co jakis czas telefon potrafi zlapac freeza i nie reaguje na zaden przycisk, jakby dostal naglej czkawki. Dopiero po jakich 20-30 zaczyna reagowac na dotyk. Dzieje sie tak zarowno w Whatsappie, jak i przy korzystaniu z Samsung Internet. Zauwazylem tez czestsze crashe aplikacji, czego nigdy na poprzednim Androidzie nie doswiadczylem. Robilem juz wipe'y cache'u, wczoraj flashowalem na nowy soft ze stycznia i nadal zero poprawy.
.andy A czy przy wgrywaniu softu, przywracaniu do ustawień fabrycznych przywracałeś kopie aplikacji i ustawień? Jeżeli tak tak to spróbuj je na czysto instalować i konfigurować.