NieznajomyLobuz Jest aktualizacja do MIUI-V12.0.13.0.QJDEUXM Poprawili nagrywanie rozmów przez zewnętrzne aplikacje oraz pakiet bezpieczeństwa z listopada 2020.
lukemax U mnie zainstalowana jest już wersja12.0.14.0.QJDEUXM. Zoptymalizowano: Sygnał sieci komórkowej w niektórych regionach. Więcej zmian w stosunku do V12.0.13.0 nie ma.
NieznajomyLobuz lukemax U mnie zainstalowana jest już wersja12.0.14.0.QJDEUXM. Oooo no popatrz, ja nie mam aktualizacji. Z jakiej sieci masz kartę SIM? Ja czekam na MIUI 12.5 a co dopiero MIUI 13.
NieznajomyLobuz Mi stoi na 12.0.13. lukemax U mnie zainstalowana jest już wersja12.0.14.0.QJDEUXM. Zoptymalizowano: Sygnał sieci komórkowej w niektórych regionach. Rozumiem, że nie wiadomo w jakich regionach? Zauważyłeś różnicę jakąś?
NieznajomyLobuz lukemax SIM jest z Orange, ale ja pobieram zawsze ze strony https://izadi.xyz/downmi/ Jak zainstalować pobrany tak plik? Czy dane się kasują? Jakieś wady?
Seiko @NieznajomyLobuz możesz zainstalować na czysto lub bez utraty danych. Program miflashtool. Pobierasz rom pod fastboot. Rozpakowujesz dwa razy i zaznaczasz katalog nie plik pobrany.
lukemax Żadnych różnic nie zauważyłem, jedyne co zmieniono to podniesiono poziom zabezpieczeń, tak w v12.0.14 jak i v12.0.16
Rura_the_best Jest już od dawna (tylko dawno mnie nie było) 12.0.18 QJDEUXM. Ze zmian w stosunku do 12.0.16 to minimalnie lepiej trzyma bateria. Tak nic innego, choć chwalą się nowszymi zabezpieczeniami, a te też są na 1 grudnia 20 podobnie jak w 0.16.
simi79 Jeszcze pojawiło się volte i vowifi (oficjalnie) dla Orange.Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
pedro286 Praktycznie po ostatniej aktualizacji działa VoLTE i Vowifi w dowolnej sieci pod warunkiem, że oczywiście oferta ją obsługuje, bo niektóre prepaidy nie mają dostępu do tej usługi.
NieznajomyLobuz Czy ktoś ma problemy z stabilnością sieci WiFi? Ja mam często komunikat o braku dostępu do internetu przez WiFi (na różnych sieciach). Net przestaje działać, neta trzeba,wyłączyć i włączyć co nie zawsze pomaga. 12.0.18.0
pedro286 Sprawdź ustawienia routera spróbuj wymusić only 5ghz , ja takie akcje miałem w poprzednim redmi note 7. Ja z wifi kompletnie nie mam problemu.
NieznajomyLobuz pedro286 Sprawdź ustawienia routera spróbuj wymusić only 5ghz Nie mogę ze względu na innych użytkowników. A druga sprawa, to nie pozwoli mi na to przychodnia itp ?