Też ustawiłem na dłużej ? i ręcznie wygaszam, a co do zakończenia rozmowy to już wiem, że muszę 2 razy nadusić zasilanie.
Dziękuję, już wiem, że tak po prostu jest i nie muszę słać na serwis, co byłoby dla mnie kłopotliwe (nie mam drugiego fona).
Pozdrawiam
Sebastian
Update niby jest ale nie można zainstalować ...
Wysłane z Oneplus 8t
lukiin09 Też tak mam i też nad tym ubolewam , to pewnie poprawia w aktualizacji systemu , póki co pewnie można to ominąć , ustawić taskera by podczas rozmów ustawiał wygaszacz na np 1h i problem z głowy . A ogólnie mi jak zgaśnie ekran to ja klikam raz power i jest oświetlony albo wystarczy podnieść telefon to też się obudzi bodajże trzeba mieć to włączone w opcjach . Wysłane z Oneplus 8t
lukiin09
Też tak mam i też nad tym ubolewam , to pewnie poprawia w aktualizacji systemu , póki co pewnie można to ominąć , ustawić taskera by podczas rozmów ustawiał wygaszacz na np 1h i problem z głowy . A ogólnie mi jak zgaśnie ekran to ja klikam raz power i jest oświetlony albo wystarczy podnieść telefon to też się obudzi bodajże trzeba mieć to włączone w opcjach . Wysłane z Oneplus 8t
A propos funkcji Podnieś aby wybudzić - jak to wpisuję, to podpowiada Wybudzaj wyświetlacz przy podniesieniu, ale funkcja nie działa (tzn. nie ma jej w ustawieniach). Da się coś z tym zrobić?
Godzinę temu, SobekC napisał: A propos funkcji Podnieś aby wybudzić - jak to wpisuję, to podpowiada Wybudzaj wyświetlacz przy podniesieniu, ale funkcja nie działa (tzn. nie ma jej w ustawieniach). Da się coś z tym zrobić?
Tu jest
lukiin09 Tu jest Wysłane z Oneplus 8t
Tu jest Wysłane z Oneplus 8t
Ta opcja w zasadzie wybudza tylko podgląd odcisku palca, przy włączonym Always On, sam ekran się nie wybudza.
lukiin09 No nie ale jesteś w stanie odblokować urządzenie. Wysłane z Oneplus 8t
No nie ale jesteś w stanie odblokować urządzenie. Wysłane z Oneplus 8t
To prawda.
W MI8 po prostu podnosiłeś telefon i po rozpoznaniu twarzy się sam odblokowywał.
Jest jak jest, spoko, dzięki.
To prawda. W MI8 po prostu podnosiłeś telefon i po rozpoznaniu twarzy się sam odblokowywał. Jest jak jest, spoko, dzięki.
lukiin09 Tu pewnie też tylko musisz ustawić odblokowanie twarzą , podnosisz sczytuje twarz i odblokowany . Wysłane z Oneplus 8t
Tu pewnie też tylko musisz ustawić odblokowanie twarzą , podnosisz sczytuje twarz i odblokowany . Wysłane z Oneplus 8t
Mam, mam.
Testowałem w różnych konfiguracjach i bez ingerencji ręki (dwuklik, power lub odcisk) nie znalazłem możliwości włączenia ekranu.
Przyzwyczaję się ?.
Witam, planuje przesiadkę z mojego wysłużonego LG G6 za któregoś OnePlusa 😉Muszę przyznać, że dawno nie miałem takiej zagwozdki, którego wziąć, bo naczytałem się już na forach setek opinii. Co doradzacie? wziąć np OnePlusa 7T czy spróbować zakupić jednak 8T z takiej oferty na ali? https://pl.aliexpress.com/item/1005001465441973.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.430869b7ENTBq7&algo_pvid=ed14c08e-2b34-4c38-ba28-aca8e8040293&algo_expid=ed14c08e-2b34-4c38-ba28-aca8e8040293-13&btsid=2100bb4916153898516818205e9fcc&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Stawiam na przede wszystkim szybkie działanie, żeby się nie wieszał po prostu sprawnie śmigał na włączych czasami wielu apkach 😉Zdjęcia i jakieś filmiki w HD mnie mniej obchodzą 🙂Muszę przyznać, że jak poczytałem te różne tematy, to troche ten "zieleniejący" wyświetlacz mnie zaniepokoił w ósemce, rozwiązali już może ten problem? 😉Dzięki wielkie z góry wszystkim za każdą podpowiedź.
@Domin871209Mnie nie chce volte i vowifi w T sie odpalić. Nie widzi 5G, trzeba z plikami xml kombinować. Tak to jest świetny telefon. Każdy amoled współczesny jest zieleniejący. Taka jego cecha. Sprawdź sobie wątki o s20 fe, s21, s20 i innych Samsungach.
[usunięty] @Domin871209Mnie nie chce volte i vowifi w T sie odpalić. Nie widzi 5G, trzeba z plikami xml kombinować. Tak to jest świetny telefon. Każdy amoled współczesny jest zieleniejący. Taka jego cecha. Sprawdź sobie wątki o s20 fe, s21, s20 i innych Samsungach.
[usunięty]
W OnePlus 7 też podobny problem z tym zieleniejącym amoledem? 😉Co byś mi doradził w podobnych pieniądzach kolego? OnePLus mimo wszytko ze względu na szybkość działania czy jednak jakiś inny średniak w tej cenie? 🙂Dzięki wielkie! btw z aliexpress przy tych "zniżkach" są jakieś haczyki? 😉
Czy często w 8t zdarza się zielony ekran? W S20 fe to plaga. Podobno jedynie P40 pro jest wolny od tego problemu. Nie spotkałem żeby ktoś na to marudził. Mam mate 20 i jestem szczęśliwy że nie ma takich problemów. Ips jednak Ma swoje zalety. A porównywałem ips mate z oled w P40 i różnice minimalne. Ale ips dziś z lepszych fonów jedynie w mi 10t a to padaka.
Na Amazon pl jest w nawej dobrej cenie (8t), jakby trafił się zły ekran to odsyłasz i wymiana. Dziewczynie kupiłem w xkom w grudniu i ekran bez wad. 6t
Ja nie doradzam. Jak mnie się spytasz co myślę to ok. Ale nie lubię doradzać. Napisałem moje wnioski. Nie każdy może się zgadzać. 1+ są świetnymi słuchawkami.
A kto się wypowie o jakimś fajnym etui do oneplus 8t.? Oczywiście 1 miejsce to spigen i wiem że są dwie wersje, cała czarna liquid air i hybrid z czarnymi ramkami. 2 to chyba ringke Fusion. A może coś innego? Wpadło mi w oko matte case od 3mk. Takie z osobnymi otworami na każde oczko aparatu. Ktoś miał styczność.? Miałem coś podobnego na P40 i było ok. Ale tamto nie było 3mk tylko jakieś inne.
Ja używam ringe fushion niebieskie. Dla mnie ok. Wysokie ranty i dobra ochrona aparatu, pewny chwyt, wygląd odpustowy, juz mnie nie boli.
Chyba nie ma lepszego niż oryginalny etui Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka
Ja nie mam zielonego ekranu, z X-KOMU.Porządne etui robi też Supcase, ważne, żeby przyciski były wypukłe, bo upierdliwe jest to celowanie.Telefon super, bateria bardzo dobra, super szybkie ładowanie. Jedyna wada dla mnie to wygaszanie się ekranu w trybie głośnomówiącym zgodnie z ustalonym na sztywno czasem. Problem już rozwiązałem ściągając za czyjąś radą aplikację True Phone. Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka
Witam. Cały czas na dole ekranu po środku widać taka kreskę równoległą do dolnej krawędzi. Po bokach pojawiają się też takie kreski w rogach które służą do wywoływania asystenta. Jak się tego pozbyć?