hydefromt70s Witam. Zakupiłem ostatnio OnePlus 8 Pro I zauważyłem , że system nie wyświetla mi powiadomień z Gmaila - muszę ręcznie otwierać pocztę, aby sprawdzić czy mam nowe maila. Problem występował na Oxygen OS 10, a aktualizacja do wersji 11.0.1.1 też tego nie naprawiła. Przejrzałem ustawienia samej aplikacji Gmail i wydaje mi się, że ustawienia dotyczące powiadomień są prawidłowe. Czy gdzieś w ustawieniach Androida muszę coś zmienić? Ktoś miał taki problem?
Mariusz_Sarnowski Powiem Ci tak ja mam inny telefon redmi 8t i u mnie też powiadomienia nie wyskakują trzeba ręcznie,nie wiem dlaczego ale tak jest.
frrancuz @Mariusz_SarnowskiSarnowski Na redmi autostart, kłódka w ostatnich aplikacjach, wyłącz oszczędzanie miui. @hydefromt70s Znajdź w opcjach wyłączenie oszczędzania dla aplikacji, itp. Obecnie systemy w celu "oszczędzania" baterii dość mocno ubijają aplikacje. Każdy producent ma jakieś swoje ustawienia które to robią.
hydefromt70s frrancuz @Mariusz_SarnowskiSarnowski Na redmi autostart, kłódka w ostatnich aplikacjach, wyłącz oszczędzanie miui. @hydefromt70s Znajdź w opcjach wyłączenie oszczędzania dla aplikacji, itp. Obecnie systemy w celu "oszczędzania" baterii dość mocno ubijają aplikacje. Każdy producent ma jakieś swoje ustawienia które to robią. Problem w tym,że oszczędzanie baterii jest wyłączone. Dość mocno irytująca sprawa, bo powiadomienia z tego forum dochodzą, ale już że Spotify czy Amazona nie...
abba Myślę, że to jest problem z samym Gmailem na poszczególnych telefonach z różnym systemem. Chyba czysty android to tylko ogarnia. Takie same problemy miałem wcześniej na Huawei Mate 10 PRO i też się nacudowałem żeby powiadomienia z Gmail przychodziły od razu. Problemu nie miałem tylko z Nexusem więc to kwestia czystego androida. Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka
montezuma @hydefromt70smoże - pomoże : odinstaluj Gmaila z telefonu i zainstaluj najnowszego ze Sklepu Google.