jacajaca997 Pixel 5 - podczas przewijania danej strony internetowej zauważyłem klatkowanie. Dzieje się tak i na Chrome i na Operze. Jak u Was? Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
.andy jacajaca997 podczas przewijania danej strony internetowej O jaką stronę chodzi? Masz włączony jakiś bloker reklam? Spróbuj może nagrać moment przewijania i wrzuć filmik.
Gackes Ja używam ad blocker browser i nie mam klatkowania. Wcześniej na edge też nie miałem problemów.Wysłane z Pixela 5 tego
slupek Używam Samsung Internet i Chrome, na obu wszystko odbywa się płynnie.Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
jacajaca997 No tak to wygląda, mam nadzieję że widać. W aplikacjach tupu Facebook, Twitter itp jest ok https://photos.app.goo.gl/KoaLS8cgRacNLpTC8 Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
Gackes U mnie tak zarówno w Google feed jak i adb browser. Zero lagów https://1drv.ms/v/s!AjNE7A6SaOrogcxS-OI4dJKIKvD1mw Wysłane z Pixela 5 tego
jacajaca997 Po wyłączeniu w opcjach programisty stałego odświeżania 90 hz jest już ok, dziwne ale działa..Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
.andy Ciekawe. 90Hz włącza się przy ruchu ekranu. Można sobie w opcjach programistycznych włączyć pokazywanie odświeżania i sprawdzać. 90Hz będzie i tak przy przewijaniu, więc dziwne, że wyłączenie na stałe rozwiązuje problem.
GRIZZLY1 @jacajaca997 najwidoczniej telefon nie jest na tyle zoptymalizowany lub też brakuje mu mocy do stałego odświeżania 90 hz gdzie przeglądarki są już mocno rozbudowane patrząc na to ile zajmują miejsca.
jacajaca997 @jacajaca997 najwidoczniej telefon nie jest na tyle zoptymalizowany lub też brakuje mu mocy do stałego odświeżania 90 hz gdzie przeglądarki są już mocno rozbudowane patrząc na to ile zajmują miejsca. Tylko że u innych użytkowników, patrz powyżej, wszystko działało jak trzeba przy tym samym modelu i specyfikacji. Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
.andy jacajaca997 Tylko że u innych użytkowników, patrz powyżej Ja nie mam wymuszonych 90Hz non stop 😉
jacajaca997 Ja nie mam wymuszonych 90Hz non stop [emoji6] Ale jak sobie włączysz sprawdzanie częstotliwości odświeżania, to podczas przewijania strony internetowej działa odświeżanie na poziomie 90, więc czy włączone na stałe czy nie nie powinno mieć znaczenia. Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka