Witam. Pomijając odpowiedź zanieś do serwisu czy jest jeszcze jakaś opcja uratowania telefonu?
Podczas robienia aktualizacji wszystko poszło gładko, telefon się zrestartował, pojawiło się logo motoroli, później logo operatora no i „umarł”.
Telefon się nie włącza, nie można wejść w żaden tryb czyli power + vol - lub vol+.
Podłączając pod ładowarkę dioda się świeci na czerwono ze niby ładuje ale na ekranie cisza, brak ikony baterii.
Ekran w ogóle zero reakcji tak jak i klawisze boczne.
Sprawdzałem miernikiem wiec bateria ma 3,84 napięcia na stykach, natomiast przy podłączonej ładowarce z wyjętą baterią też podaje napięcie więc chyba ładowanie jest, nie wiem może się myle.
Po podłączeniu do komputera słychać że widzi telefon ale co średnio minutę, dwie samo załącza i rozłącza bez wyciągania kabla usb.
Program Rescue and Smart Assistant ma opcję "ratuj" robię w/g instrukcji, wyciągam baterie, podłączam usb zaczyna od 67% po 3 sekundach jest 100% i napis że wykonano ale telefon nadal cegiełka i załącza i rozłącza usb samoczynnie co minutę, dwie. Pomoże ktoś, doradzi coś?
We Flash Tool po dodaniu wszystkich plików i próbie naprawy zawsze wyskakuje Brom error cmd fail, przy różnych opcjach sterowników które podmieniałem.
Obecnie wykrywa jako MediaTek USB Port ale miałem też DA USB VCOM, PRELOADER USB VCOM więc nie wiem gdzie leży problem.